SUSHI & EMU

25.okt.2010, kl. 21:29

heisannhoppsann!! i dag har jeg vært opptatt helt siden klokka fem i MORGEST. først våknet jeg i rissa, tok tidligbussen (0555!!) til trondheim, var hjemme i leiligheta i ti minutter og pakket skolesakene, stakk til bussen, kom meg på skolen, hadde to uutholdelige mattetimer og dermed media resten av skoledagen. etter skolen bestemte jeg og mia oss for å dra til byen for å handle kostymer til halloweenfesten på lørdag. kostymene er av sugen nillekvalitet, men parykkene tok kaka!! hahahaha. jeg ler bare jeg tenker på hvor stygge de er. hehe.

 

i sekstiden stakk vi på kyoto, hvor vi spiste SUSHI!!! ah, i love it. soooo fucking much. og selv om vi begge to bestilte oss 16 maki hver, så kunne vi fortsatt ha spist dobbelt så mye :):):) det sier vell litt om hvor mye vi digger det? men ja... etter sushien stakk vi på torget, og jeg kjøpte meg..... *trommevirvel*..... VINTERSKO! eller, emu boots om du vil. uggslignende sko, bare at de er mye bedre enn ekte uggs. utsiden er av skinn og ínnsiden er av ull. herlig til kulda kommer ja!! eller... vent. den er jo her?!?!?!? hufff. men nå skal jeg legge meg, god natt da!! forresten: bildene under er fra sist jeg, karianne og mia var og spiste sushi. glemte seff å ta bilder i dag :(:(:(

 

ja, jeg synes uggs (og lignende) er URstygge, men INGENTING slår komforten og varmen de har og gir!! digger dem. og disse er jo ikke SÅ stygge heller??? eller??!


Comments:
Posted by: Marte

sv: Ikke sant! Haha. :)

25.okt.2010 @ 21:42
Blog/website: http://martemedutenh.blogg.no/

Write a new comment:

Name:
Remember?

E-mail:

Blog/website:

Your comment:

Trackback
Trackback-URL to this post:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22774125